Bromfietsverzekering

’s Ochtends met uw scooter door de drukke stad, op weg naar school? Op vrijdagmiddag met uw scootmobiel op pad, voor een boodschap bij de bakker? Of in het weekend een flink eind tegen de wind in fietsen – lekker met uw e-bike met trapondersteuning. Op wat voor ‘bromfiets’ u ook rijdt, u wilt graag met een rustig gevoel de weg op. Dat begrijpen we. Bij OBM Wanneperveen is uw bromfiets, met of zonder kenteken, daarom altijd goed verzekerd.

Op wat voor ‘bromfiets’ u ook rijdt, u wilt graag met een rustig gevoel de weg op. Dat begrijpen we. Bij de Onderlinge is uw bromfiets, met of zonder kenteken, daarom altijd goed verzekerd.

Met de Bromfietsverzekering verzekert u uw bromfiets, scootmobiel of snorfiets tegen schade die u veroorzaakt aan anderen of andermans spullen. Vallen er spullen van uw bromfiets? En veroorzaken die schade bij een ander? Ook dan kunt u op ons rekenen. Dat geldt ook bij schade door uw bromfiets aan een ander motorrijtuig van uzelf.

Bij de Onderlinge verzekert u uw bromfiets, waarvan het kenteken is geregistreerd bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer.Zoals een scooter, brommer of snorfiets. Dat kan met de verzekering voor Bromfiets met kenteken. Heeft u een motorrijtuig zonder kenteken, maar mét verzekeringsplaatje? Bijvoorbeeld een scootmobiel? Kies dan voor de verzekering voor Bromfiets zonder kenteken.

De bromfiets die u verzekert staat op uw naam. We gaan er vanuit dat u de vaste berijder bent. Toch bent u ook verzekerd als u uw bromfiets eens een keertje uitleent aan iemand anders. Bijvoorbeeld aan uw zus, partner of buurman. Ook dan vergoeden we dus de eventuele schade aan anderen of spullen van anderen.

Wilt u ook uzelf en uw passagiers verzekeren tegen letselschade? Of wilt u kunnen rekenen op juridische hulp als u schade heeft veroorzaakt? Met onze aanvullende verzekeringen maakt u uw Bromfietsverzekering nog completer. Uw Onderlinge verzekeringsadviseur vertelt u graag welke bij uw situatie past.

Onze medewerkers voldoen aan wettelijke opleidingseisen en onderhouden hun kennis door het volgen van permanente educatie. Wij staan garant voor zorgvuldige behartiging van uw belangen.

Heeft u vragen over verzekeringen of schadeclaims? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om u persoonlijk duidelijkheid te verschaffen.

Sluit u meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘ledenpolis korting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Uw Onderlinge rekent het graag voor u uit.

Bromfietsverzekering

Met kentekenZonder kenteken
Anderen of andermans spullenjaja
Schade door spullen die van uw bromfiets vallen jaja
Schade aan een ander motorrijtuig van uzelf door uw bromfietsjaja
Uitbreidingen mogelijk voor: rechtsbijstand,letselschade,bescherming van uw kortingjaja