Caravanverzekering

Heerlijk, met uw caravan eropuit. En met uw caravanverzekering kampeert u extra prettig. Een weekendje weg of een trip door Zuid-Europa: met uw huis op wielen bent u eigenlijk overal thuis. Schade, diefstal of verlies van uw caravan is verzekerd. En veroorzaakt uw caravan schade aan andere mensen of spullen? Dan vergoeden wij die ook.

Want schade, diefstal of verlies van uw caravan is verzekerd. En veroorzaakt uw caravan schade aan andere mensen of spullen? Dan vergoeden wij die ook.

Via OBM Wanneperveen verzekert u uw caravan: een gewone caravan, stacaravan, vouwwagen of opzet-unit. U bent het hele jaar door verzekerd in de Benelux, en zes maanden in heel Europa. En met uw stacaravan in heel Nederland. Staat u met uw stacaravan liever in België? Of wilt u uw caravan met drie of vijf jaar nieuwwaarde verzekeren? Kies dan de Plusdekking. Zo bent u op maat verzekerd.

De Caravanverzekering vergoedt schade aan uw caravan, bijvoorbeeld door brand, hagel of storm. Maar ook verlies of diefstal van uw caravan. En heeft u daardoor extra kosten? Bijvoorbeeld voor een vervangend vakantiehuisje? Dan krijgt u ook die kosten vergoed. Goed om te weten: ook verzekerd is de schade die uw caravan kan veroorzaken. Bijvoorbeeld aan het tentdoek van uw buren.

Leent u uw caravan uit aan iemand anders? Ook dan vergoeden wij de eventuele schade. Maar alleen als u de caravan niet verhuurt (dus er geld voor vraagt).

De Caravanverzekering is er voor als u kampeert. En ook als u onderweg schade heeft aan uw caravan. Heeft u onderweg een ongeluk met de caravan? Wij zorgen ervoor dat uw caravan naar een garage wordt gesleept, of desnoods terug naar Nederland. Voor schade die u onderweg met uw caravan aan andere auto’s veroorzaakt, is er de Motorrijtuigenverzekering of de Autoverzekering van de Onderlinge. Met de Reisverzekering verzekert u zich tegen schade aan meegenomen spullen, zoals een fiets, kleding of filmcamera.

Onze medewerkers voldoen aan wettelijke opleidingseisen en onderhouden hun kennis door het volgen van permanente educatie.  Wij staan garant voor zorgvuldige behartiging van uw belangen.

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.

Sluit u meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘ledenpolis korting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Uw Onderlinge rekent het graag voor u uit.

Caravanverzekering

StandaardPlus
Schade aan uw caravanjaja
Schade aan uw caravan door inbraak,verlies of diefstal van uw caravanjaja
Extra kosten door schade, verlies of diefstal van uw caravanjaja
Schade aan anderen of andermans spullen door uw caravanjaja
Schade aan of verlies van uw caravan tijdens uitleenjaja
Schade aan of verlies van uw caravan onderwegjaja
1 jaar nieuwwaarde regelingjanee
3 jaar nieuwwaarde regelingneeja
Uitbreiding: 5 jaar nieuwwaarderegelingneeja
Schade aan of verlies van uw caravan tijdens verhuurneenee